x3D printservice

3D prints | xinudesign

Bij Xinudesign zijn we constant op zoek naar manieren om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun ideeën en projecten. Daarom zijn we trots om onze nieuwste service te introduceren: X3D, onze 3D-printing service. Met deze service kunnen we een breed scala aan objecten en producten in 3D printen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Of je nu een prototype van een nieuw product wilt maken, een uniek decorstuk voor je huis wilt creëren of een persoonlijk geschenk voor een dierbare wilt maken, de mogelijkheden met X3D zijn eindeloos. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit PLA-materialen om ervoor te zorgen dat jouw 3D-print duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Onze X3D-service biedt ook uitgebreide personalisatie-opties. Van het aanpassen van de grootte en vorm tot het toevoegen van gepersonaliseerde tekst of afbeeldingen, we werken samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. Met onze 3D-printing service kun je objecten en producten maken die volledig aansluiten bij jouw unieke behoeften en stijl.

Bij Xinudesign zijn we er trots op dat we onze klanten een duurzame oplossing bieden met onze 3D-printing service. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de nieuwste technologieën en materialen om hun projecten tot leven te brengen. Met X3D hebben we een service gecreëerd die zowel efficiënt als kosteneffectief is.

Onze X3D-service is geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder de medische, architectonische en engineering sector. Onze 3D-printing technologie biedt ook een snellere productiecyclus dan traditionele productiemethoden, waardoor klanten sneller hun producten op de markt kunnen brengen.

We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot productie en levering.

Als je geïnteresseerd bent in onze X3D-service, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het realiseren van jouw creatieve visie met onze hoogwaardige en professionele 3D-printing service.

printer, model, plastic-2189968.jpg
X3D 3D printen logo

Frequently Asked Questions

X3D is de 3D printservice van Xinudesign. Het stelt klanten in staat om 3D modellen te uploaden en deze te laten printen in een verscheidenheid aan materialen en kleuren.

X3D ondersteunt de meeste populaire bestandsformaten, waaronder .stl, .obj, .iges, .step, .x_t, en .3dm.

X3D biedt een brede selectie van materialen om uit te kiezen, waaronder kunststof, metaal, hout, en keramiek. Afhankelijk van het materiaal kunnen er beperkingen zijn op de grootte of resolutie van het model dat u wilt printen.

De maximale grootte van het model dat u kunt printen is afhankelijk van het materiaal dat u kiest en de mogelijkheden van de specifieke printer die voor uw opdracht wordt gebruikt. Neem contact op met Xinudesign voor meer informatie over de specifieke mogelijkheden.

De tijd die nodig is om uw 3D-print te voltooien, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het model, het materiaal dat wordt gebruikt, en de drukte van de printservice op dat moment. Xinudesign zal een schatting geven van de doorlooptijd voor uw specifieke opdracht wanneer u uw bestelling plaatst.

Ja, Xinudesign biedt ook een 3D-ontwerpservice voor klanten die hulp nodig hebben bij het maken van hun 3D-modellen. Neem contact op met Xinudesign om uw ontwerpbehoeften te bespreken en een offerte te ontvangen.

De kosten van uw 3D-print zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het model, het materiaal dat wordt gebruikt, en eventuele afwerkingsmogelijkheden die u kiest. Xinudesign zal een offerte verstrekken voordat u uw bestelling plaatst, zodat u de kosten van tevoren kunt bekijken.

Design & Development

Bedrijfsgegevens