tarieven webdesign

Op zoek naar prijzen website laten maken of de prijzen voor webhosting?

Bekijk onze prijzen voor het laten maken van een website. Wij bieden transparante en competitieve tarieven voor onze professionele webdesign diensten.

 
one-page website

€600

EENMALIG

Een one-page website is een website die alle informatie op één pagina weergeeft, waardoor gebruikers niet hoeven te navigeren tussen verschillende pagina’s. Het is een populaire en effectieve manier om eenvoudige en overzichtelijke websites te maken.

Business website

€950

eenmalig

Een business website van maximaal 3 webpagina’s is een compacte en effectieve manier om de belangrijkste informatie van een bedrijf online te presenteren. Het is ideaal voor ondernemers en kleine bedrijven die zich willen concentreren op hun kernboodschap en hun online aanwezigheid willen verbeteren.

Pro website

€1200

eenmalig

Een Pro website is een uitgebreide website met 4 tot 8 webpagina’s die de kern van een bedrijf weergeven. Het biedt de bezoekers meer diepgaande informatie over het bedrijf, haar producten en diensten, en het bevat vaak functies zoals contactformulieren, een blog en testimonials.

webhosting

start hosting

€160

jaarlijks

Basic hosting bij Xinudesign is de meest voordelige optie voor het hosten van jouw website. Het omvat basisfunctionaliteiten zoals webruimte, e-mailadressen en een domeinnaam.

standaard hosting

€200

jaarlijks

Bij standaard hosting van Xinudesign worden websites gehost op snelle servers met 99,9% uptime, dagelijkse back-ups en beveiligingsmaatregelen om de website veilig te houden.

Pro hosting

€350

jaarlijks

Pro hosting bij Xinudesign biedt een hoogwaardige hostingoplossing met uitstekende snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Het omvat geavanceerde functies zoals onbeperkte opslag en onbeperkte bandbreedte.

extra modules

xinudesign is certified by

Google logo certified by google xinudesign, betaalbaar webdesign
webshop

€1800

EENMALIGe surplus

Xinudesign biedt een complete webshop-oplossing, inclusief ontwerp, ontwikkeling en implementatie, met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en conversie-optimalisatie.

afspraken module

€600

eenmalige surplus

Met de afsprakenmodule van Xinudesign kunnen klanten eenvoudig en snel online afspraken maken bij jouw bedrijf. Deze service is ideaal voor bedrijven die op een efficiënte manier afspraken willen inplannen en organiseren.

extra pagina's

€90

surplus per pagina

Met de service van Xinudesign kunt u eenvoudig extra pagina’s aan uw website toevoegen wanneer u meer dan 8 pagina’s nodig heeft. Laat ons uw website uitbreiden met de extra pagina’s die u nodig heeft om uw bedrijf of merk te laten groeien.

SEO one-page

€15

per maand
 • Hoger ranken op Google
 • SEO voor 1 pagina
 • SEO pagina klaar maken om beter organisch te ranken op Google
 • Opmaken van Google Mijn Bedrijf (indien nog niet aanwezig)
seo business

€25

per maand
 • Hoger ranken op Google
 • SEO voor 2 tot 3 pagina’s
 • SEO pagina klaar maken om beter organisch te ranken op Google
 • Opmaken van Google Mijn Bedrijf (indien nog niet aanwezig)
seo pro

€45

per maand
 • Hoger ranken op Google
 • SEO voor meer dan 3 pagina’s
 • SEO pagina klaar maken om beter organisch te ranken op Google
 • Opmaken van Google Mijn Bedrijf (indien nog niet aanwezig)
SEO Analyse
One-Page website

€600

EENMALIG

Xinudesign biedt een service om een grondige SEO-analyse uit te voeren en een strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEM) te ontwikkelen voor een one-page website. Hierdoor wordt de website beter vindbaar in zoekmachines en wordt het verkeer naar de website verhoogd voor een Business website.

SEO Analyse business website

€960

eenmalig

Xinudesign biedt een service om een grondige SEO-analyse uit te voeren en een strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEM) te ontwikkelen voor een one-page website. Hierdoor wordt de website beter vindbaar in zoekmachines en wordt het verkeer naar de website verhoogd voor een One-Page website.

SEO Analyse
Pro website

€1440

eenmalig

Xinudesign biedt een service om een grondige SEO-analyse uit te voeren en een strategie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing (SEM) te ontwikkelen voor een one-page website. Hierdoor wordt de website beter vindbaar in zoekmachines en wordt het verkeer naar de website verhoogd voor een Pro website.

Alle geafficheerde prijzen zijn excl. BTW. Geen jaarlijks hernieuwbare kosten voor ontwikkeling van uw website of webshop.

Design & Development

Bedrijfsgegevens