tarieven grafisch ontwerp

Op zoek naar een grafisch ontwerper?

Bekijk onze prijzen voor het laten maken van een logo, een flyer, een poster, visitekaartje of een brochure, van design tot realisatie!

 
ontwerp logo

€300

EENMALIG

Grafisch ontwerper nodig voor een logo? Xinudesign biedt een logo-ontwerp service aan om bedrijven te helpen hun merkidentiteit te ontwikkelen. We maken unieke en aantrekkelijke logo’s die uw bedrijf onderscheiden van de rest.

ontwerp visitekaartje

€300

eenmalig

Xinudesign biedt de service om professionele visitekaartjes te ontwerpen die passen bij jouw bedrijf en huisstijl. Als grafisch ontwerper kunnen we alle services geven. Van ontwerp tot drukwerk, wij nemen het hele proces voor je uit handen.

ontwerp flyer

€350

eenmalig

Xinudesign biedt een professionele flyer ontwerpservice om uw boodschap effectief te communiceren en uw doelgroep te bereiken. Als grafisch ontwerper maken we op maat gemaakte flyers die passen bij uw merk en uw boodschap overbrengen.

ontwerp brochure

€450

EENMALIG

Xinudesign biedt een brochure-ontwerpservice aan, waarbij onze ontwerpers een aantrekkelijke en informatieve brochure creëren die de boodschap van uw bedrijf effectief overbrengt aan uw doelgroep. Als grafisch ontwerper zorgen we voor een professioneel ontwerp en een lay-out die past bij uw merk en marketingdoelen.

ontwerp poster

€350

eenmalig

Xinudesign biedt een service om op maat gemaakte posters te maken voor evenementen, reclamecampagnes en andere promoties. Als grafisch ontwerper kunnen we helpen bij het ontwerpen van aantrekkelijke en professionele posters die uw boodschap effectief overbrengen.

andere ontwerpen

op aanvraag

Xinudesign biedt grafisch ontwerp services aan voor verschillende soorten projecten, zoals het maken van infographics, stickers, uitnodigingen, cadeaubonnen en andere grafische elementen. Als grafisch ontwerper werken we nauw samen met klanten om hun visie om te zetten in een professioneel en gepolijst eindresultaat.

xinudesign is certified by

Google logo certified by google xinudesign, betaalbaar webdesign

Alle geafficheerde prijzen zijn excl. BTW. Geen jaarlijks hernieuwbare kosten voor ontwikkeling van uw website of webshop.

Design & Development

Bedrijfsgegevens