tarieven droneshot
x3D prints

Xinudesign biedt diensten aan voor droneshots en X3D printservice. Dit omvat luchtopnames met drones en de verwerking van deze beelden.

X3D is de 3D Printservice van Xinudesign om uw bedrijf uniek en gepersonaliseerd marketingmateriaal te geven.

Droneshot video

€100

per uur

Xinudesign biedt de service van droneshot aan om prachtige luchtfoto’s en -video’s te maken voor verschillende doeleinden. Reiskosten zijn inbegrepen tot 20 km rond Herzele.

Bij Xinudesign zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige videoproducties. We besteden veel tijd en moeite aan het filmen van uw project, maar ook aan het bewerken en monteren ervan. Daarom tellen de montage- en bewerkingskosten mee voor de uren die we in rekening brengen. We willen ervoor zorgen dat uw video er zo professioneel mogelijk uitziet, en we zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

droneshot foto

€250

voor 10 foto's

Xinudesign biedt de service van droneshot aan om prachtige luchtfoto’s en -video’s te maken voor verschillende doeleinden. Reiskosten zijn inbegrepen tot 20 km rond Herzele.

Bij Xinudesign is het mogelijk om het aantal foto’s dat genomen wordt tijdens een droneshot aan te passen aan jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat dit van invloed kan zijn op de prijs. Ongeacht het aantal genomen foto’s, worden alle beelden professioneel bewerkt en gemonteerd om het beste resultaat te leveren.

X3D Printservice

op aanvraag

De X3D is onze 3D-printservice die altijd op aanvraag beschikbaar is. De prijs van elke printopdracht is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het object, het materiaal dat wordt gebruikt en de infill van de print. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

xinudesign is certified by

Google logo certified by google xinudesign, betaalbaar webdesign

Alle geafficheerde prijzen zijn excl. BTW. Geen jaarlijks hernieuwbare kosten voor ontwikkeling van uw website of webshop.

Design & Development

Bedrijfsgegevens