tarieven Content Creation

Xinudesign biedt content creatie diensten aan, waaronder sociale media content en copywriting. We zorgen voor boeiende en relevante teksten en visuele content voor je sociale media platforms, om zo je online aanwezigheid te versterken.

Sociale Media Content

€45

per post op instagram & facebook

Xinudesign biedt professionele sociale media content creatie om uw bedrijf online zichtbaarheid te geven. Wij maken inhoud op maat voor verschillende platforms, waaronder Facebook, Instagram, maar ook LinkedIn, om uw bedrijf op de juiste manier te presenteren.

Copywriting

€75

per uur

Bij xinudesign bieden we copywritingdiensten aan waarbij we ons richten op het creëren van pakkende en effectieve teksten voor websites, blogs, advertenties en andere marketingmaterialen. We helpen bedrijven om hun boodschap duidelijk te communiceren en de gewenste doelgroep aan te spreken, en dit alles met een persoonlijke aanpak.

Google & Facebook Ads

op aanvraag

Xinudesign biedt een service om effectieve en gerichte Facebook Ads en Google Ad campagnes op te zetten om uw online aanwezigheid te vergroten en uw doelgroep te bereiken. Wij helpen u bij het bepalen van uw doelstellingen en stellen vervolgens strategieën op om u te helpen deze te bereiken.

xinudesign is certified by

Google logo certified by google xinudesign, betaalbaar webdesign

Alle geafficheerde prijzen zijn excl. BTW. Geen jaarlijks hernieuwbare kosten voor ontwikkeling van uw website of webshop.

Design & Development

Bedrijfsgegevens