Droneshot

uw bedrijf naar nieuwe hoogtes | xinudesign

Met ons droneshot pakket kunt u uw bedrijf of evenement vanuit een compleet nieuw perspectief bekijken. Door gebruik te maken van onze geavanceerde drone-technologie kunnen wij unieke en adembenemende foto’s en video’s maken vanuit de lucht. Of u nu op zoek bent naar een fantastische manier om uw bedrijf te promoten of een speciale gebeurtenis wilt vastleggen, we staan voor u klaar.

Xinudesign beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, waardoor we beelden van de hoogste kwaliteit kunnen leveren. We zorgen ervoor dat we alle benodigde vergunningen en goedkeuringen hebben voordat we beginnen met filmen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over juridische problemen. U kunt erop vertrouwen dat wij uw bedrijf of evenement op de best mogelijke manier vastleggen.

Onze dronetechnologie maakt het mogelijk om beelden vanuit verschillende hoeken te maken, waardoor we een uniek perspectief kunnen bieden. Of u nu een prachtig landschap wilt vastleggen, een bouwplaats wilt documenteren of gewoon uw bedrijf vanuit een nieuw perspectief wilt bekijken, xinudesign staat voor u klaar.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van ons droneshot pakket, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis offerte. Onze tarieven zijn betaalbaar en onze service is van topkwaliteit. Wij zijn gevestigd in Herzele en bieden onze diensten aan in de regio’s Zottegem, Aalst en daarbuiten. Aarzel niet en maak gebruik van ons droneshot pakket voor uw volgende project!

Afbeelding werkende mensen

Frequently Asked Questions

Droneshot is een service aangeboden door Xinudesign, waarbij professionele drones worden gebruikt om unieke video’s en foto’s te maken van verschillende gelegenheden en evenementen. Het biedt een nieuwe en innovatieve manier om prachtige beelden van bovenaf vast te leggen.

Droneshot is geschikt voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden, zoals bruiloften, sportevenementen, concerten, bedrijfsfeesten, vastgoedontwikkeling, vastgoedmarketing, reis- en toerisme-industrie, inspecties en meer.

Het gebruik van Droneshot biedt tal van voordelen. Ten eerste biedt het unieke beelden van bovenaf die anders niet mogelijk zouden zijn. Het biedt ook een hoger niveau van detail en kan inzichten bieden die anders niet mogelijk zouden zijn. Daarnaast kan het gebruik van drones ook veiliger en kostenefficiënter zijn dan traditionele methoden.

Xinudesign gebruikt alleen professionele drones en camera’s van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat de beelden van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles veilig en binnen de wetgeving gebeurt.

Ja, Xinudesign kan de beelden bewerken en aanpassen op verzoek van de klant. Onze getalenteerde beeldbewerkers kunnen de beelden aanpassen aan uw specifieke behoeften, zoals het toevoegen van tekst, het aanpassen van kleuren en het bijsnijden van beelden.

De tarieven voor Droneshot variëren afhankelijk van de aard van het evenement of de gelegenheid, de duur van de opnames, de locatie en andere factoren. Neem contact op met Xinudesign voor een op maat gemaakte offerte op basis van uw specifieke vereisten.

Ja, het gebruik van Droneshot is legaal zolang het wordt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Xinudesign heeft alle benodigde vergunningen en certificeringen om de service te kunnen leveren en zorgt ervoor dat alles veilig en binnen de wetgeving gebeurt.

U kunt Droneshot reserveren door contact op te nemen met Xinudesign via onze website of telefoonnummer. Ons team staat klaar om u te helpen met uw specifieke vereisten en u te voorzien van een offerte op maat.

Design & Development

Bedrijfsgegevens